Szkolenia praktyczne - stacjonarne

Szkolenia praktyczne w Centrum Szkolenia Zdrowego Stylu Życia w Janowcu nad Wisłą.

Szkolenia praktyczne organizujemy w trybie stacjonarnym  w naszym Centrum Szkolenia Zdrowego Stylu Życia znajdującym  się na  terenie rekreacyjno-wypoczynkowym dwóch obiektów hotelowych: Hotelu Kazimierski Zdrój i Pensjonatu Oblasówka w miejscowości Janowiec nad Wisłą koło Kazimierza Dolnego. Odbywają się tu szkolenia dla osób, które ukończyły e-learningowy kurs Trenera personalnego wellnes i chcą pogłębić swoje umiejętności w zawodzie.

Aktualnie prowadzimy 3-dniowe szkolenia, które  odbywają się będą zarówno w dni powszednie, jak i w weekendy. Uczestnicy otrzymują w ofercie zakwaterowanie w pokojach dla 2 osób, pełne wyżywienie wg. diety wellness, możliwość bezpłatnego korzystania ze SPA z basenem, jacuzzi, sauną. Na zakończenie szkolenia uczestnicy otrzymują certyfikat ukończenia szkolenia, zaświadczenie MEN  i legitymację trenera.

Najbliższy termin podamy wkrótce.

Cena szkolenia:  od 990,-

Szkolenie praktyczne w Warszawie.

Dla osób zamieszkałych w Warszawie i okolicy, które ukończyły kurs Trenera personalnego wellnes i chcą pogłębić swoje umiejętności w zawodzie, przygotowujemy 3-dniowe szkolenia, które  odbywać  się będą w siedzibie fundacji lub w Centrum Przedsiębiorczości Smolna.

Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują certyfikat ukończenia szkolenia, zaświadczenie MEN i legitymację trenera.

Więcej szczegółów wkrótce.