Centrum Szkolenia Zdrowego Stylu Życia znajduje się na pięknym terenie rekreacyjno-wypoczynkowym przy Hotelu Kazimierski Zdrój www.hotelkazimierski.pl w Janowcu nad Wisłą koło Kazimierza Dolnego.

Obiekt położony jest na zboczu Góry Zamkowej pomiędzy zamkiem w Janowcu a Kazimierzem Dolnym. Wokół są liczne ścieżki spacerowe idealne do wellness walkingu i nordic walkingu, ścieżki rowerowe, punkty widokowe, skansen dworski, a także przeprawa promowa przez Wisłę.

Centrum oferuje zakwaterowanie w pokojach dla 2 osób, pełne wyżywienie wg. Diety wellness, możliwość bezpłatnego korzystania ze SPA z basenem, jacuzzi, sauną i słoneczną łąką. Istnieje możliwość odpłatnego korzystania z zabiegów kosmetycznych, masaży oraz porad z zakresu prowadzenia zdrowego stylu życia.

W Centrum organizowane są wczasy odchudzające, szkolenia praktyczne, seminaria, spotkania i imprezy związane z prowadzeniem zdrowego stylu życia.